Gràcies per interessar-te en el que faig!

Si has arribat aquí, vol dir que has vist que a la teva empresa o organització hi ha espai per la millora de les habilitats i competències personals de les persones que en formen part.

T’ofereixo:

  • Formació i facilitació online a demanda i a mida per la teva empresa i pels teus usuaris o clients.

En les sessions s’utilitzen i es combinen de manera afectiva tècniques diverses de gestió de grups i facilitació, treball de processos, avaluació i millora de la cultura organitzacional per avançar en:

  • Propòsit: buscar el punt d’unió entre cultura organitzativa, valors i el que tu o la teva organització sou. Relació entre marca personal i visió organitzacional. La persona dins de l’equip.
  • Els reptes i la motivació: Repte, flow i descans. El nivell de repte, quin nivell d’acceleració necessites, quins descansos són necessaris,…
  • La comunicació: quins estils de comunicació té cada persona, com ens afecten i com afecta això a les relacions laborals i a la productivitat. Comunicació no violenta.
  • La gestió del temps: tècniques de priorització i gestió del temps mitjançant eines de paper, tecnològiques i establiment de rutines. Com tenir en compte el temps creatiu, de venda, els imprevistos, etc Per autònoms i pymes.
  • Els estils de lideratge: com lidera cadascú en la seva àrea, com ens sentim de còmodes amb el lideratge. Lideratge conscient.

Com sé què és el millor per a mi?

Exemples de formacions que ja s’han elaborat:

  • Formacions per a vivers d’empreses (en català, castellà i anglès)

Ets un viver d’empreses amb un itinerari formatiu? Vols que aquest itinerari incorpori sessions sobre el treball emocional a l’hora d’emprendre?

Feu un seguiment dels processos que s’inicien i veieu que un 50% ja han tancat al cap d’un any? Els projectes no funcionen perquè els equips que els impulsen no es comuniquen bé? Probablement és que necessitem abordar quines són les peculiaritats del procés d’emprendre a nivell psicològic i quina és la gestió temporal d’un projecte.

  • Formacions en llengües (catalana o anglesa) de diversos nivells (A1-C1) on s’incorpora la facilitació de grups:

A la teva organització necessiteu una formació d’idiomes? Cansada del mateix format? Innovem i potenciem l’acollida, la cohesió dins les persones de l’empresa, la comunicació, el parlar de temàtiques relacionades amb l’empresa… a la vegada que aprenem un idioma!

  • Formació per a docents en el món educatiu

Relacionades amb la tutoria, l’educació emocional i la comunicació no violenta.

  • Formació per ens públics

Comunicació no violenta per equips de treball.

El que podem fer juntes depèn de vosaltres… coneixeu com sóc, el que he elaborat i adaptat, els meus sabers i les tècniques que utilitzo. Ho combinem amb el que necessites ara?

Escriu-me!