“El nostre cos som nosaltres. Les nostres emocions també són nosaltres. Estem aquí, capaces de ser tot el que podem i volem ser. Ara i aquí. La persona del costat m’ajuda, a partir de l’acompanyament i l’acceptació, a que el meu cos expressi el que té dins. El que pot expressar. El que jo puc expressar i ser. Sempre des del cor, amb una mirada plena d’afecte que acompanyi el procés de deixar-nos veure. Amb tot el que hi ha, sense censura.

Això m’ajuda a descarregar, a ser i a poder fer. Des de la nova energia que noto, que sento, puc generar nous pensaments i noves accions. I ara ho puc fer a casa, amb mi mateixa. “

Extracte del que m’ha aportat la formació de Shiatsu Gestàltic, en l’any i mig que porto fent-la. He notat els beneficis en la meva capacitat de ser i estar en el món i també en la meva capacitat productiva. Puc fer més coses que abans.

Algunes persones a qui he mostrat aquesta eina que tenien fortes càrregues personals, laborals i familiars també han notat que alguna cosa canviava en elles… jo he notat el seu canvi també, a una acceptació plena, amorosa i conscient. En grup, o individual.

En especial he percebut els seus beneficis en persones que de manera directa o indirecta, tenen cura d’altres persones. Cuidadores de malaltes d’Alzheimer, professores, psicòlogues, treballadores socials…

#cuidar a les cuidadores

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.